Příprava: 10 minut

Náročnost: VELMI SNADNÉ

4 porce

bez laktózy, bez lepku, vegan, lowcarb

Příprava: 10 minut

Náročnost: VELMI SNADNÉ

Množství: 4 porce

bez laktózy, bez lepku, vegan, low carb

SUROVINY:

  • 1 balení řapíkatého celeru
  • 1/2 balení jarní cibulky, nakrájené na cca 0,5 cm kolečka
  • 1 kyselé zelené jablko, zbavené jádřince a nakrájené na malé kostičky 
  • 70 g vlašských ořechů, nahrubo nasekaných
  • 1 balení zakysané smetany, pro vegan verzi kokosová zakysaná smetana (např. Planton)
  • Sůl a čerstvě mletý pepř na dochucení

POSTUP:

Řapíkatý celer nakrájejte na kousky silné cca 1 cm, dejte do větší misky, přidejte na kostičky nakrájené jablko, jarní cibulku a nahrubo nasekané vlašské ořechy, osolte, opepřete a smíchejte se zakysanou smetanou nebo kokosovou zakysanou smetanou Planton.Před podáváním můžete nechat vychladit v lednici.

TIP: Podzimní salát je vynikající i druhý den.

Individuální poradenství

Individuální poradenství

Jednotlivcům a menším skupinám nabízíme individuální poradenství:

Hubnutí pod dohledem akreditovaného výživového poradce, změna jídelníčku, low-carb, keto stravování, doporučení vhodných potraviny. Pravidelná diagnostika na InBody, včetně interpretace výsledků. 

Služby pro firmy

Služby pro firmy

Společnostem a jejich zaměstnancům nabízíme:

Přednášky o výživě, včetně ukázky zdravého jídelníčku a tipů na zdravé stravování, diagnostiku zaměstnanců na InBody